Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

INTIMNA POSVETA 'Uskoro ću pjevati o svojoj voljenoj'

Autor N.G
Autor N.G

Za vrijeme karantene odlučila joj je posvetiti emotivne stihove

Izvor: Privatni album

Scenaristica, redateljica i autorica dokumentarnih filmova Ashley Colburn, koju pamtimo po nastupu s glazbenikom Bojanom Jambrošićem u showu 'Zvijezde pjevaju', proteklih je mjeseci Hrvatsku, u koju se zaljubila tijekom proputovanja i koja joj je, priznaje, drugi dom, zamijenila Amerikom. U jeku pandemije koronavirusa, Ashley je Hrvatsku napustila sredinom ožujka kako bi bila s obitelji u Kaliforniji. Kada je predsjednik Trump najavio da će zabraniti dolaske iz Europe, roditelji su je odmah kontaktirali i savjetovali joj da se vrati pa je ona već sljedećeg jutra otputovala u Ameriku gdje je ostala sve do danas.

Povezane vijesti

Iako se u Hrvatsku planirala vratiti sredinom svibnja, zbog zdravstvene situacije u cijelom svijetu, taj je plan nakratko odgodila, a da joj naša država itekako nedostaje te da jedva čeka da se vrati, dokazuje činjenica da ova 33-godišnjakinja snima pjesmu o Hrvatskoj.
'Pjesmu smo napisale i komponirale moja majka i ja, a čim se vratim u Hrvatsku podijelit ću je s vama. Mogu vam otkriti da je u novi projekt uključen i moj mentor iz emisije 'Zvijezde pjevaju' Bojan Jambrešić. Planiram u Hrvatsku stići na jesen kada ću i snimiti spot za pjesmu', rekla nam je Ashley koja razdoblje sudjelovanja u spomenutom showu ističe kao jedno od najljepših, dok Bojana smatra najboljim prijateljem s kojim se gotovo svakodnevno čuje.

O voljenoj Hrvatskoj pjevat ću na engleskom jeziku

 Kao velika obožavateljica country glazbe, Ashley je željela napraviti  pjesmu o Hrvatskoj upravo tog žanra. Njezina majka, Karen Colburn, glazbeno je talentirana i svira klavir pa je ona bila zaslužena za skladanje glazbe, dok su zajedno dovršile stihove. 'O voljenoj zemlji pjevat ću na engleskom jeziku, a zvuk pjesme će biti nešto novo za Hrvatsku i nadamo se da će se svima svidjeti', govori ova talentirana Amerikanka čiju pjesmu trenutno u Nashvillu produciraju velike glazbene legende.


Najčitanije

Najnovije

loader