Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

RADOSNE VIJESTI Siniša Vuco postao djed

Autor E.N.
Autor E.N.

Sreći nema kraja

Izvor: Pixsell

Popularni glazbenik, 49-godišnji Siniša Vuco, ima četvero djece. Mnogi već znaju za njegovog sina Vilibald koji je igrač nogometnog kluba Hrvatski dragovoljac, ali ovih dana poseban izvor sreće je najmlađa kći Brigita koja je nedavno rodila kćerkicu i ujedno pjevaču podarila prvo unuče čije ime nije otkrila.

Brigita je prije par dana na svom Instagram profilu objavila radosnu vijest, rođenje djevojčice, pozirajući s malenom u naručju uz balone i veliki buket cvijeća. Brigita je inače posljednje Vucino dijete koju je dobio u braku sa sadašnjom suprugom Jelenom. 

Povezane vijesti

Inače, Vuco je poznat kao pravi obiteljski čovjek. Osim karijere, najvažniju ulogu u njegovu životu imaju njegovo četvero djece, Katarina, Vilibald, Luka i Brigita. Najmlađa kći kao i otac bavi se glazbom, a ponos u javnosti ne skriva ni sam Vuco smatrajući da ima vrlo talentiranu kćer. Stvaranjem trap glazbe bavi se potpuno sama, bez ičije pomoći, a svojevremeno je surađivala i s Arianom, sinom Alke Vuice. No, dolaskom malene prinove izgleda kako će karijera ipak morati malo pričekati.

Izbor Urednika

Royals