Kolovoz prošle godine pjevačica Miley Cyrus i njezin bivši suprug, glumac Liam Hemsworth sigurno neće pamtiti po dobrome. Naime, tada su okončali svoj brak, nakon čega su uslijedile mnoge kontroverze i skandali. Pjevačica ga je brzo zamijenila djevojkom, nakon koje je ljubav ipak pronašla s muškarcem. Liama su pak povezivali s mnogim djevojkama, a sada je izvor blizak glumcu za 'E!News' otkrio kako se tek sada osjeća bolje. 

Liam Hemsworth i Miley Cyrus
Profimedia 

'Sretan je što je napokon krenuo dalje i što sada živi potpuno drugačijim životom. Bračni život s Miley je završio kobno, zbog čega je dugo vremena bio shrvan. Trebalo mu je vremena da o svemu razmisli i sada je siguran da je bolje', ispričao je spomenuti izvor. 

Sukladno ovoj izjavi, može se reći da je Liamovo srce zacijeljeno. Tome u prilog ide i njegova romansa s Australkom Gabriellom Brooks, s kojom je prije nekoliko dana viđen na ručku. Naime, glumac sve više vremena provodi u rodnoj Australiji nakon što se morao odmaknuti od skandala s bivšom suprugom. 

GODINU DANA NAKON RAZVODA 'Tek se sada osjeća bolje'
Profimedia 

'Gabriella je upoznala njegove roditelje i braću, on se odlično osjeća. On i Miley i dalje se zajedno brinu o psima, razvod još nije gotov, zato s Gabriellom ide polako', objasnio je svojevremeno anonimni izvor. Australka nije prva djevojka koju je Liam ljubio nakon što se u kolovozu razišao od Miley, s kojom je osam mjeseci proveo u braku. U listopadu prošle godine je na ulicama New Yorka snimljen sa 23-godišnjom glumicom Maddison Brown.