Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TREĆA OPERACIJA 'Imam osjećaj kao da mi je tijelo odustalo'

Autor N.R.

Vodi borbu od 18. godine

 Izvor: Profimedia

Američku reality zvijezdu Savannah Chrisley javnost je upoznala u emisiji 'Chrisley Knows Best' koja se Usredotočuje na živote tajkuna nekretnina Georgija Todda Chrisleyja i njegovu bogatu kršćansku obitelj. Iako je poprilično aktivna na društvenim mrežama, ovog je puta odlučila otvoriti dušu i progovoriti o dugogodišnjoj borbi s endometriozi - kroničnoj bolesti koju karakterizira pojava tkiva sluznice koja oblaže maternicu (endometrija) na različitim mjestima u tijelu na kojima se inače ne bi trebalo nalaziti, odnosno bilo gdje izvan maternice.

'Ovo je za sve moje žene. Nisam prije o ovome govorila, ali iskreno...jako sam se borila. Imam osjećaj kao da mi je tijelo odustalo. Dijagnosticirana mi je endometrioza kada sam imala 18 godina i svih ovih godina je poprilična borba. Bol je s vremena na vrijeme nepodnošljiva, a posljedice koje je ostavilo na moje psihološko zdravlje su prilično grube', otvorila je dušu 23-godišnjakinja i istaknula kako ju sada očekuje treća operacija. 

Za kraj je zamolila pratiteljice koje su se susrele s istim problem, da se jave i da podijele svoju priču. Iako nije jasno što obuhvaća spomenuta operacija, Savannah je obećala da će sve ispričati u budućem videu, koji planira snimiti nakon operacije. Uz brojne poruke podrške, javio joj se i otac. 'Nastavljaš nas ponositi. Uvijek ćemo biti uz tebe, znaš to. Bog je uz tebe i ne moraš brinuti', napisao joj je ispod spomenute objave. 

Magazin

Royals