Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Godišnji odmor Nevenu Rendeli Vejzović 'koštao' nekoliko kilograma viška

Zadala si je cilj

 Izvor: Instagram

Bivša HRT-ova voditeljica, a sada vlasnica PR agencije Nevena Rendeli Vejzović se vratila u Zagreb nakon višetjednog godišnjeg odmora. Kako je i sama objavljivala na Instagramu, uživala je na Pagu, Podgori i Pirovcu. Uz uživanje uz more i sunce, sa suprugom Makom Vejzovićem dala si je oduška i u konzumaciji hrane i pića. Kako je istaknula na društvenim mrežama, posljedice tog uživanja su vidljive pa je tako došlo vrijeme za nove promjene. 

'Ja sam tri kilograma teža, a Mak četiri i to sada moramo istrošiti. Zadali smo si tempo, svaki dan trčanje. Vidjet ćemo hoćemo li uspjeti, vi ste nam publika i dokaz', rekla je majka triju djevojčica, dvogodišnjih blizanki Mari i Lee te jednogodišnje Vite, u jednoj video snimci i tako si zadala cilj. Njezin najveći problem je, kako ističe, činjenica da već godinama uvijek mora krenuti ispočetka. Ubrzo nakon toga se javila poslije odrađenog trčanja, a onda su uslijedili i sklekovi.

Povezane vijesti

Inače, Neveni treniranje nije strano. Još nam je prošle godine ispričala od kuda joj tolika motivacija. 'S obzirom na to da sam već tri godine trudna ili dojim, odlučila sam se nakon druge trudnoće dovesti u red i posvetiti fizičkoj spremi i zdravlju te pokazati da se do ljeta mogu stesati. Moram priznati težak je to proces ali voljela bih se vratiti stanju prije trudnoća. Izgubiti višak kilograma samo je jedan segment koji želim ostvariti ali prvenstveno trebam riješiti bolnu kralježnicu te se posvetiti treniranju koliko god stignem', govorila je tada Nevena koja već duže vrijeme redovito trenira i pazi na prehranu.

Magazin

Royals