Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suprug Nikoline Ristović hvali se satom od gotovo sto tisuća kuna

Luksuza ne nedostaje

 Izvor: Instagram

Domaća voditeljica Nikolina Ristović, djevojački Pišek, i njezin suprug, srpski povjesničar umjetnosti, Vidoje Ristović, proteklih su tjedana punili medijske stupce dramom koja im se dogodila na godišnjem odmoru u luksuznoj vili u Kaštel Starom, gdje su, tvrde, opljačkani, a ostali su bez osobnih stvari u vrijednosti oko 300 tisuća eura. Ipak, luksuza se nisu odrekli. Vidoje se, naime, na društvenim mrežama pohvalio novim Rolexom, čija cijene doseže gotovo sto tisuća kuna.

Povezane vijesti

Na Instagramu je, naime, povjesničar umjetnosti objavio fotografije novog 'mezimca', sata brenda Rolex 'Root Beer'. Zanimljivo je da sat stoji najmanje vrtoglavih 14,500 dolara, odnosno - minimalno 90 tisuća kuna. 'Kaj si ga kupio od Slovenca', 'dobra kopija', 'ozbiljan sat. Dosadili više klinci s Batmanom i Pepsijem. Svaka čast!', tek su neki od brojnih komentara na ovu fotografiju.

Inače, o drami i svemu što joj se dogodilo na godišnjem odmoru, Nikolina je nedavno progovorila za Story. 'Mislila sam da ćemo tu noć spavati u hotel, no imamo prijateljicu u Splitu, čiji je otac ujedno i naš odvjetnik, Vinko Ljubičić. Oni su imali četiri slobodna apartmana pa smo ostali kod njih tih nekoliko dana koliko je trajalo sve što se ticalo slučaja, dok je Vidoje dao iskaz Državnom odvjetništvu. Ovaj ću tjedan otputovati u Split i iskomunicirati stvar s policijom, vidjeti u kojoj je fazi istraga. Imam pravo na uvid u policijske spise jer sam žrtva zločina', rekla je tada, između ostalog, voditeljica.

Magazin

Royals