Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ella Dvornik: 'Charles je rođen kao...'

Autor N.R.

Fotografije govore sve

 Izvor: Instagram

Otkako je na svijet prije dvije godine stigla prva kćerkica blogerice Elle Dvornik i Charlesa Pearcea, društvene su mreže svakodnevno bogatije za simpatičan sadržaj. Naime, Balie Dee je od samog početka zadobila simpatije mnogih pratitelja njezine majke. Iako je već poznato kako je djevojčica preslika svog oca, najnovije fotografije koje je Ella objavila na Facebooku govore sve. 

ella dvornik Izvor: Facebook

'Mnogi će se sad šokirati, all moj tamnoputi i crnokosi muž je rođen kao plavuša i bio je plav do svoje šeste godine', napisala je 29-godišnjakinja uz suprugovu fotografiju iz djetinjstva koju je usporedila s fotografijom Balie. Ubrzo nakon objave, reakcije su počele pristizati. Ogromnu sličnost svi su primijetili. 

Povezane vijesti

'Meni svi izgledate isto', napisala je jedna pratiteljica, a Ella joj je odgovorila da posjeduje fotografije iz mladosti na kojima ona i Charles izgledaju kao brat i sestra. 

Ella je nekolicinu puta objavila fotografiju koja je često izazvala kritike i negativne komentare. S obzirom na to da je sama odlučila javno živjeti svoj život, ne mari za takve komentare. Štoviše, često možemo 'uhvatiti' njezin odgovor na iste. Nedavno je tako komentirala napise da se dobro udala i da je 'lako živjeti kada te financira suprug'. 

'Ali, isto tako ne priliči jednoj ženi da tako odjednom pomislite da druga žena nije sposobna zaraditi za odmor i da joj je potreban muškarac ili da se mora dobro udati. Ja sam jako sposobna brinuti za svoju obitelj i bez muškarca i tuđeg novca, i zaista puno radim i trudim se i zarađujem. Moj suprug nije u saboru, a nisam ni ja, i nikome ne uzimam kruh iz usta, a kome mogu dat ću i uvijek dam. Stoga, mislim da je vaš komentar neprimjeren i isto tako bi mogla biti neprimjerena i reći vam 'što se vi niste dobro udali', ali baš kao i ja, to vam nije bio cilj - je l' tako? Jer imate druge razloge zbog kojih ste s muškarcem s kojim jeste. Pa iz ženske solidarnosti vas molim da se suzdržite takvih komentara ako ne znate o čemu pričate', poručila joj je tada blogerica s kojom su se, ako je suditi prema reakcijama u komentarima, složili brojni pratitelji.

Magazin

Royals