Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAZORILI OBITELJ Nakon sudske odluke presudili sami sebi

Donesena konačna odluka

  Izvor: Profimedia

Zvijezda humoristične serije Puna kuća‘, 55-godišnja Lori Loughlin i njezin suprug, 56-godišnji modni dizajner Mossimo Giannulli, nedavno su priznali krivnju za davanje mita u iznosu od 500 tisuća dolara prilikom upisa kćeri na fakultet, a sada je donesena i kaznena odluka kojom su oboje poprilično 'nadrapali'. Portal Gossip Cop otkrio je kako se to odrazilo na popularnu glumicu i kako se snalazi u novonastaloj situaciji.

  Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Prije nekoliko mjeseci bilo je nagađanja o tome koliko bi, zbog potplaćivanja na fakultetu, mogli 'ležati' u zatvoru, a ovih dana, propisana im je i konačna zatvorska kazna koja je navodno 'razorila' njihove obiteljske odnose. Osim supruga, optužena je bila i glumica čija je presuda u konačnici donesena tek ovih dana.

  Izvor: Profimedia

Pretpostavlja se kako će upravo to biti uzrok mnogih nadolazećih problema. Naime, tijekom presuda držali su se zajedno, iako su se pojavile glasine kako im je afera izazvala brojne bračne probleme. Osuđena na svega tri mjeseca zatvora, 55-godišnjakinja je izvukla 'deblji kraj'. No, mediji pretpostavljaju kako će se tek povratkom iz pritvora supružnici morati suočiti jedan s drugim. Inače, osim njihovog bračnog odnosa, glumica je navodno izgubila i kontakt s kćerkom zbog koje je cijela afera započela, te iako privatnost drže za sebe mediji pišu kako je ovo kraj vesele porodice.

  Izvor: Profimedia

Podsjetimo, u početku im je prijetila kazna do 25 godina pritvora, a s obzirom na to da je smanjena na pet, za supruga, i dva mjeseca pritvora za glumicu, dodana je i novčana kazna od 250 tisuća dolara, a suprug će morati odraditi i 350 sati dobrotvornog rada. U braku su od 1997. godine, a do sada nije bilo nikakvih skandala. U braku su dobili i dvije kćeri- 21-godišnju Isabellu Rose i godinu mlađu Oliviju Jade.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image