Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela Dvornik: 'Nisam dovoljno angažirana oko Lumi'

Autor E.N.

Ne stiže sve

 Izvor: Instagram

Simpatična blogerica i baka na 'puno radno vrijeme', 53-godišnja Danijela Dvornik, podijelila je svoje 'muke' s pratiteljima na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju s mlađom unučicom, jednogodišnjom Lumi Wren, navodeći kako ima osjećaj da joj se nekada, iz više razloga, ne uspijeva posvetiti onoliko koliko bi to željela.

Povezane vijesti

Ne skriva kako uživa u jutrima kada su njih dvije potpuno same, što je zbog živahne dvogodišnje Balie Dee prava rijetkost. 'Dobro jutro svima, koliko god vas ima! Izmjenjuju se Balie i Lumi. Nekako, ne stignem biti s Lumi jer Balie preuzme kontrolu i vrijeme. Stalno imam osjećaj da nisam dovoljno angažirana oko Lumi,pa su mi ovi jutarnji trenuci dok je Balie s tatom, dragocjeni', napisala je potpuno iskreno ispod fotografije na kojoj s 'osmijehom od uha do uha' drži malenu u naručju. Osim čuvanja unučica, Danijela je jednom prilikom za Story.hr otkrila kako ima toliko obaveza da joj dan 'proleti u sekundi'. Uz kuhanje, čišćenje i vježbanje, trudi se što više vremena posvetiti sebi i stvarima koje voli- čitanju i plivanju.

Svestranu Dalmatinku su pratitelji ubrzo obasipali komentarima o tome koliko je malena slatka, ali i kako postoji nevjerojatna sličnost između nje i unučice. Inače, Danijela svake godine cijelo ljeto provodi u svojoj kući u Sutivanu na Braču, gdje joj u posjet dolaze unučice i 29-godišnja kćer Ella. Iako joj nije lako uskladiti sve obaveze, nedavno se 'pohvalila' i novim poslom u wine&cheese baru.

Magazin

Royals