Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lidija iz 'Braka na prvu' otkrila jedini razlog zbog kojeg je 'solo'

Autor E.N.

Ljuta i razočarna

 Izvor: Instagram

Snažna zagovarateljica ženskih prava, 39-godišnja Lidija Stević, svojom iskrenošću i karakterom bez 'dlake na jeziku' osvojila je brojne simpatije gledatelja eksperimentalne emisije 'Brak na prvu'. U improviziranom 'braku' okušala s 43-godišnjim Alenom Topićem, no nakon mnogih svađa i burnih rasprava nisu pronašli zajedničku točku čak ni na razini prijatelja. Ovih dana na svojem Instagram profilu otkrila je zašto je još uvijek slobodna te koji je jedini razlog zbog kojeg joj muškarci prilaze.

Iako se jednom prilikom već požalila kako joj se muškarci putem društvenih mreža javljaju s lošim 'upadima', ovog puta se nije suzdržavala u vrijeđanju: 'Danas me jedan čovjek pitao kako to da sam slobodna, a budući da sam mu dala stvarno točan i dobar odgovor, citirat ću samu sebe- Singl sam zato što se pokaže da su svi muškarci koji mi prilaze ili pi*** ili su samo moje pi*** željni, ili su pi**lovci. Kratko i jasno' napisala je ispod vlastite fotografije.

Pratitelji, kojih je nakon sudjelovanja u emisiji 'prikupila' preko 14 tisuća, su je odmah podržali komentirajući kako se slažu: 'Svi su isti. Svinje', 'bravo, istina', 'svaka čast', samo su neki od komentara podrške. S druge strane, objavom su se mnogi muškarci pronašli uvrijeđenima braneći se: 'Nije istina', 'u stvari svatko sudi po sebi', 'block, sestro, block'.

Inače, Lidija je po zanimanju profesorica hrvatskog jezika u osnovnim školama, no to ju ne sprječava da svojim fotografijama i opisima u svakom trenutku pokaže 'brutalno' iskreno mišljenje bez korigiranih ili ublaženih riječi. Sebe smatra izrazito pametnom i kvalitetnom osobom što nerijetko navodi, zbog prevelike razlike u odnosu na partnere, kao problem.

Magazin

Royals