Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON INCIDENTA S CRKVOM Katie Holmes rekla što misli o Suri Cruise

Majka se oglasila o kćeri

 Izvor: Instagram

Odnos 57-godišnjeg glumca Toma Cruisea s bivšom suprugom, 41-godišnjom Katie Holmes, ali i njihovom zajedničkom kćeri, 14-godišnjom Suri, već godinama ne prestaje puniti medijske stupce. Jedan od najpoznatijih pripadnika Scijentološke crkve, nakon razvoda s Katie, godinama nije želio Suri ni čuti ni vidjeti, a sada, pišu svjetski mediji, radi na poboljšanju odnosa s kćerkom. Sada se, pak, o malenoj Suri oglasila slavna majka, koja tvrdi da će tinejdžerica - vladati svijetom, prenosi Yahoo.

Povezane vijesti

Naime, Katie je, priznaje, iznimno ponosna na svoju kći, koja sve više plijeni pažnju medija. 'Svaka faza odrastanja moje kćeri bila je puna užitka. Ona ima nevjerojatan duh. Iznimno je jaka i pametna, mislim da će jednog dana vladati svijetom. Vlada sa mnom. Draga je, dušica, ali zna biti težak 'kolačić'. Jako sam ponosna', rekla je Katie koja, tvrdi, želi malenu Suri naučiti da -- progovori.

'U mojoj kući razgovaramo o važnosti odrastanja te koliko je važno biti 'čvrst', imati glas, ali i važnosti toga da se ne boji progovoriti. Kao umjetnik, smatram da je važno biti dobar primjer ženama. Kao žena, želim da se moj glas čuje, To mi je uzbudljivo, zato ću nastaviti pričati priče', zaključuje glumica.

 Izvor: Profimedia

Inače, svjetski mediji nedavno su se raspisali o tome kako bi Suri ljeto trebala provesti s ocem u scijentološkoj zajednici. 'Tom i Suri jako puno razgovaraju i on je uvijek vjerovao da će u jednom trenutku dobiti priliku da se i uživo bolje upoznaju. Oduševljen je što je to konačno dočekao', ispričao je tada neimenovani izvor za spomenuti medij.

Magazin

Royals