Prije dva mjeseca američkim je medijima odjeknula vijest da je glumica Emma Roberts trudna. S obzirom na to da ta nagađanja tada nisu bila potvrđena, javnost je s nestrpljenjem čekala njezinu potvrdu. Sada se to i ostvarilo. Naime, 29-godišnjakinja je iskoristila priliku i putem Instagrama službeno potvrdila sretne vijesti. Objavila je prvu fotografiju trudničkog trbuščića sa 35-godišnjim partnerom Garrettom Hedlundom i otkrila da će im se kroz nekoliko mjeseci pridružiti dječak.

Odjevena u bijelu haljinu koja joj je isticala trbuh i u zagrljaju s Garrettom, glumica je uz objavu napisala: 'Ja… i moja dva najdraža dečka'. Uz more lijepih želja i čestitki, istaknula se ona njezine tete, glumice Julie Roberts. 'Volim te', napisala je kratku, ali značajnu poruku.

Podsjetimo, prva povezanost ovog para dogodila se u ožujku 2019. godine u Los Angelesu. Ta vijest stigla je nakon što je Emma otkazala zaruke s bivšim partnerom Evanom Petersom. Početak ljubavne romanse uskoro novopečenih roditelja potvrdio je anonimni izvor. 'Emma i Garrett su dugo bili jako dobri prijatelji, ali ovo je nešto novo', ispričao je svojedobno spomenuti izvor. Prema svemu sudeći, ovom je paru upravo to i trebalo. Sreća i uzbuđenje zbog proširenja njihove malene obitelji na samom je vrhuncu.