Prije nekoliko dana, domaća glumica Jelena Perčin doživjela je neugodnu situaciju s vozačem Ubera, koji ju je izbacio iz automobila. Da bi situacija bila još teža, poznato je da joj podršku nije mogao pružiti suprug i glumac Momčilo Otašević. Naime, on je već nekoliko tjedana u Beogradu, gdje snima seriju 'Beležnica'. Kako srpski mediji pišu, ondje će ostati sve do prosinca pa je tako za tamošnje medije otkrio kako gleda na tu razdvojenost od trudne supruge i dvogodišnje kćerkice Maše.

Momčilo Otašević i trudna Jelena Perčin razdvojeni
Story 

'Na Cetinju su kod mojih. Pola sata od mora, pola sata od jezera, pola sata od rijeke. Svi su mi dole. Maša trči po Njegušima, po Cetinju. More je prazno, pa i tamo može uživati. Mirniji sam i sretniji jer znam da nisu na asfaltu. Veliki grad, asfalt, nije mi to bila dobra opcija. Ovako Cetinje - Njeguši - Budva, sve je to blizu. Djed i baka s unukom uživaju i to je prava fešta. Non-stop su zajedno, samo mene nema', nije skrivao emocije koje su se poigrale u njegovoj glavi na spomen njegovih najmilijih.

Momčilo Otašević i trudna Jelena Perčin razdvojeni
Story arhiva 

Tijekom pandemije, u ožujku, je par obznanio da čeka drugo dijete, i to dječaka. Upravo se na to osvrnuo i u spomenutom razgovoru. Na pitanje je li kao svaki Crnogorac potajno priželjkivao da to bude dječak, Momčilo je odgovorio: 'Iskreno, ne. Kao u smislu razmišljanja produženja loze, prezimena i tih nekih stvari i vrijednosti duha u kojem sam odgajan, da. Ali, kada je došao nalaz i na tom testu je pisao spol, supruga mi je rekla: 'Jesi li spreman'. Rekao sam: 'Da! Je l’ curica još jedna'? Odgovorila je: 'Nije, sin je'. Kada me je pitala jesam li spreman, očekivao sam da će reći curica, jer uživam s Mašom.

Inače, sretnu vijest nam je potvrdila Jelena koja nije skrivala uzbuđenje zbog dolaska još jednog člana. 'Da, istina je. Presretni smo. Sada nam je najvažnije da trudnoća prođe u redu i da nam se rodi zdrava beba', rekla je tada za Story.hr.