Pjevačica Jennifer Lopez i njezin zaručnik Alex Rodriguez ovog su ljeta bili česta meta pisanja medija zato što se trebalo održati njihovo dugoočekivano vjenčanje. S obzirom na to da pandemija koronavirusa i dalje traje, to se odgodilo za neka ljepša vremena. Ipak, ako je vjerovati magazinu 'New Idea', za njih ljepša vremena ne trebaju čekati. Par navodno ne može sakriti uzbuđenje zbog proširivanja obitelji pa su tako spremni za posvojenje dječaka i djevojčice.

Magazin tvrdi da par ima plan 'tajnog posvojenja'. S obzirom na to da nisu mogli odlučiti kojeg spola žele dijete, navodno su stekli dogovor tako što će posvojiti oboje. 'Jennifer želi curicu, a on dečkića. Jednostavno je. Na prvu ni ona ni on nisu htjeli odustati od svoje želje pa su u jednom trenutku napravili 'zastoj' u planu, sve dok nisu donijeli ovu odluku. Mislim da će biti jako sretni što su donijeli tu odluku. Jako ih je zbližio ovaj trenutak, a pandemija im je samo pomogla da prošire obitelj', ispričao je izvor blizak paru.

Izgleda da su se ovom sretnom viješću riješili svi problemi o kojima se nedavno pisalo. Inače, par je u vezi već više od tri godine, a unatoč tome što vjenčanja, koje su svojevremeno spominjali, nema ni na vidiku, od samog početka žive svoju ljubav. Ako je suditi prema ovim najnovijim vijestima, par ne može biti sretniji. Podsjetimo, Jennifer iz prošlog braka ima 12-godišnje blizance, Maximiliana i Emme, dok Alex ima 15-godišnju Natashu i 12-godišnju Ellu.