Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OPASNOST PO ŽIVOT Glumcu iz 'Strasti Orijenta' policija dežura pred kućom

Autor E.N.
Autor E.N.

Turski Brad Pitt u teškoj situaciji

Izvor: Instagram

Popularni turski glumac koji je velik dio obožavatelja pridobio ulogom u seriji 'Strasti Orijenta', 36-godišnji Kıvanç Tatlıtuğ, posljednjih nekoliko tjedana prolazi kroz teško razdoblje jer njemu i njegovoj supruzi, 43-godišnjoj Başak Dizer, prijete smrću. U strahu od potencijalnog napada zatražili su pomoć policije ne bi li došlo do opasne situacije. Iako su prijavu podnijeli prije nekoliko dana, prema pisanju turskih medija čini se kako prijetnje ne prestaju pristizati na njihovu adresu.

Povezane vijesti

Naime, kako pišu turski mediji, prijeti im muškarac koji je donedavno bio u vezi s glumicom Hazar Ergüçlü, Sinan Altıntas. Kao glavni razlog navodi se upravo ljubav jer se navodno Sinan nikako ne može pomiriti s tim da je njegova veza s glumicom završila. Iako se na prvu čini kao da par nema nikakve veze s nasilnikom i njegovim životom, oni se naime znaju u privatnom životu zbog čega ih je Sinan tražio da mu pomognu oko pomirenja.

Štoviše, nakon što je zatražio pomoć oko pomirenja s glumicom, nedugo nakon toga, molbe su prerasle u ozbiljne prijetnje opasne po život. Otkriveno je i kako Sinan ima ozbiljnih mentalnih problema zbog čega je, vjeruju turski mediji, i bio spreman baviti se toliko ozbiljnim prijetnjama.

Turski Brad Pitt, kako ga mnogi smatraju, ubrzo nakon prijetnji o tome kako će prvo ostati bez supruge, a potom i bez vlastita života, pozvao je policiju koja ga već neko vrijeme nadzire u iščekivanju da će se situacija potpuno primiriti. Unatoč tome što strahuju za vlastiti život par pokušava voditi normalan život. Inače, u braku su već više od četiri godine, a nedavno su s javnosti podijelili kako bi uskoro voljeli poraditi na malenoj prinovi.

Izbor Urednika

Royals