Mnogi su na samom početku pandemije govorili kako će iz ovih nekoliko mjeseci proizaći pravi 'baby boom'. Izgleda da su bili u pravu. Uz nekoliko zvijezda koje su u slatkom iščekivanju, popisu se pridružio i slavni reper Usher, koji s djevojkom Jenn Goicoechea čeka njihovo prvo dijete, otkriva 'E!News'. Kako ističu, par je jako uzbuđen zbog novog poglavlja u njihovoj romansi. U prilog ovoj vijesti idu i paparazzi fotografije, na kojima Jenn pokušava sakriti trbuščić ispod plave hoodie trenirke.

PRINOVA U OBITELJI Sretne vijesti stigle ususret prvoj godišnjici veze
Profimedia 

Inače, vijest stiže ususret njihovoj prvoj godišnjici veze. Iako se o njihovoj ljubavi ne zna puno, poznato je da su prvi put u javnosti viđeni prošle godine u listopadu na koncertu u Hollywoodu. Svoju ljubav su potvrdili s početkom ove godine, nakon što su se nekoliko puta zajedno pojavili na velikim događajima. 

Beba će tako reperu biti treće dijete, dok će Jenn ovo biti prva beba. Inače, 41-godišnjak iz braka s Tamekom Foster ima dva sina, 11-godišnjeg Naviyda i 12-godišnjeg Ushera. Iako je s Tamikom u braku bio dvije godine, sada su u jako dobrim odnosima. Nakon nje, glazbenik je u brak stupio sa 10 godina starijom Grace Harry, s kojom je bio sve do 2018. godine.