Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Valentić o posebnom slavlju: 'Ovime smo jačali imunitet'

Autor E.N.

'Ne slavim često, ali...'

 Izvor: Instagram

Glumac, voditelj, profesor kineziologije, HealthyFIT trener, te prije svega, strastveni zagovaratelj zdravog načina života, Mario Valentić ovog vikenda proslavio je okruglih 40, te iako, kao što sam kaže, nije od nekih slavlja odlučio je povodom rođendana ipak prirediti nešto posebno. Za Story.hr ispričao je što je radio, s kim se družio i koji poklon ga je posebno oduševio.

Povezane vijesti

Uvijek aktivan i spreman za akciju, Mario rijetko kada gubi vrijeme uživajući u 'pasivnom načinu života'. Iako već dugi niz godina nikada nije slavio rođendane, ove godine je to odlučio promijeniti. Naravno, kompletno slavlje prilagodio je svojem načinu života, stoga je rođendanska 'fešta' izgledala potpuno drugačije od onih uobičajenih: 'Inače, rođendane nikada nisam slavio, možda zadnji put u djetinjstvu. Zato sam sada gledao da budem u prirodi, da bude aktivno jer klasično slavljenje rođendana uz sjedenje za stolom i žderanje i pijenje nije baš moja omiljena opcija'.

Svoj poseban dan proslavio je u većem krugu prijatelja i obitelji, a kako bi rođendan bio što posebniji 'potegnuli' su što dalje od grada. 'Bili smo na jednom imanju gdje smo se svi zajedno probudili i zajedno doručkovali nakon čega smo se spustili rijekom s kajacima', ispričao je nadodajući kako to nisu jedine aktivnosti kojima su se bavili: 'Nakon kajaka smo svi zajedno pješačili nekih sat vremena'.

Iako se u početku čini kao skromna ideja, svestrani Mario slavlje je nastavio na još jednom imanju gdje su posjetili još jednu rijeku: 'Otišli smo na Koranu gdje smo imali bogatu klopu, roštilj i svirku uživo, koju smo usput rečeno ponajviše mi svirali'. Vruća atmosfera povremeno se gasila noćnim kupanjem u rijeci, a na posljetku je većina išla spavati u šatore.

S obzirom na to da je imao poduži popis gostiju, oko dvadesetak prijatelja, otkrio nam je koliko su pazili na mjere zaštite propisane zbog pandemije: 'Nisam se previše opterećivao mjerama opreza. Uvijek smo oprezni, a ovime smo zapravo jačali imunitet', pritom misleći na boravak u prirodi, provođenje vremena aktivnim načinom života i konzumiranjem kvalitetne hrane.

Dok većinu vremena provodi sa svoja dva sina, 11-godišnjim Nikom i dvogodišnjim sinom Noom, koje su za vrijeme proslave čuvale bake, povremeno ipak uspije pronaći vremena za druženje s prijateljima. Upravo ga je vrijeme provedeno s društvom povodom rođendana posebno razveselilo: 'Najveći poklon bio mi je to što su svi uspjeli doći i što smo mogli ovako nešto realizirati', otkrio je emotivno 40-godišnjak. 

Magazin

Royals