Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OTKRIVENA TAJNA Glumica će biti surogat majka djetetu Brada Pitta

Autor E.N.
Autor E.N.

Neobično prijateljstvo

Izvor: Profimedia

Unatoč tome što je nedavno viđen sa 27-godišnjom njemačkom manekenkom Nicolom Poturalski, pretpostavlja se kako ju 56-godišnji zavodnik, Brad Pitt, ipak koristi samo kao paravan stvarne situacije. Prije nekoliko dana pretpostavilo se kako je upravo on otac djeteta svoje dugogodišnje prijateljice, 31-godišnje glumice Alije Shawkat. Prema najnovijim glasinama priča je dobila nastavak jer će dugogodišnje prijateljstvo između glumice i Brada navodno biti iskorišteno u svrhu surogat majčinstva.

alia shawkat Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Iako se ne prestaje pričati o najpopularnijem bivšem holivudskom paru, Bradu i 51-godišnjoj Jennifer Aniston, novom vezom s mladom Njemicom, glumac je očito pokušao zataškati pravu istinu, pišu strani mediji. Naime, Brad i Jennifer, unatoč tome što žive potpuno odvojeno i skrivaju svoj odnos, planiraju napokon poraditi na prinovi. Prvobitni plan bio je 'odraditi' cijelu trudnoću u tajnosti, zbog čega su i odlučili 'nabaviti' surogat majku. Naime, njihovo dijete trebala je nositi Bradova dugogodišnja prijateljica Alia za koju se nedavno, na temelju najnovijih fotografija, pretpostavilo da je u drugom stanju.

Jennifer aniston Izvor: Profimedia

Nesebična glumica odlučila je Bradovoj ljubavi ostvariti snove o tome da postane majka te je, ako je vjerovati pisanju stranih medija, odlučila učiniti ogromnu uslugu prijatelju. Unatoč tome što se nije javno oglasila, Angelina je burno reagirala još početkom ove priče kada se znalo samo da 31-godišnjakinja nosi Bradovo dijete. Mnogi se pitaju kako će tek sada reagirati kada sazna da je u situaciju upletena i Bradova prva supruga, Jennifer.

Izbor Urednika

Royals