Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRAVIČNO PRIZNANJE Supruga progovorila o 'planiranom ubojstvu' legende

Autor E.N.

Još uvijek žali

 Izvor: Profimedia

Odlazak velike glumačke legende i oskarovca, Robina Williamsa, prije šest godina pogodio je velik dio njegovih obožavatelja. Unatoč tome što je od tada prošlo podosta vremena, supruga se ni danas ne može pomiriti s tragedijom koja se tada dogodila, a u jednu ruku, pišu strani mediji, nije niti dovoljno objašnjena. Nedavno je i snimljen dokumentarac o njegovu životu, pa tako i smrti za koju njegova supruga, 56-godišnja Susan Schneider, smatra da je 'naručena'.

 Izvor: Story

Povezane vijesti

Iako se kroz život uz različite bolesti borio i s mentalnim tegobima, to ga nije spriječilo da osvoji mnogobrojne simpatije i stekne obožavatelje diljem svijeta. Nedavna godišnjica smrti ožalošćenu suprugu nagnalo je da progovori o stvarima koje dugo drži u sebi te koje ju godinama tište. Naime, slavnog glumca i komičara, nekoliko tjedana prije nego što je umro, potpuno su odvojili od nje i propisali da ne smije spavati u blizini članova obitelji.

 Izvor: Story

Supruga u dokumentarcu prisjetila Robina ističući kako je njegovim odlaskom izgubila najveću ljubav svojeg života. Od samog početka njegovih mentalnih problema, točnije dolaskom demencije Lewyjevih tjelešaca, bila je svjesna njegove situacije, ali unatoč njegovoj teškoj depresiji uvijek je pronašao načina da na humorističan način nasmije svoje bližnje, rekla je. Iako im je bilo teško, uvijek su se držali skupa, a jednom prilikom doktori su mu propisali da, zbog nesanice s kojom je imao problema, spava odvojeno od supruge: 'Znači li to da sada moramo funkcionirati kao da smo razvedeni', citirala je njegove tužne riječi supruga za strane medije. Nedugo nakon što su potpuno odvojeni glumac je počeo gubiti razum i počinio samoubojstvo zbog čega je Susan za strane medije izjavila kako smatra da su doktori naručili njegovo samoubojstvo. 

 Izvor: Story

Inače, samo nekoliko sati prije nego što si je oduzeo život Robin Williams proživljavao je paranoidno ludilo. Bio je uvjeren da osim dijagnosticirane depresije, tjeskobe i Parkinsonove bolesti postoji još jedna bolest s kojom se bori. Stoga je manično pretraživao internet u potrazi za lijekovima. I čini se kako je bio u pravu. Autopsija je kasnije pokazala kako je 63-godišnji glumac bolovao i od Demencije s Lewy tjelešcima, bolesti koja je mogla biti uzrokom njegova bizarnog ponašanja. Naime, svijest da postoji još jedna dijagnoza potaknula je paranoju.

Magazin

Royals