Bivša pjevačica grupe Atomic Kittens, 40-godišnja Kerry Katona nedavno se zaručila po peti put, i to za devet godina mlađeg Ryana Maloneya koji ju je tješio i bio joj potpora nakon što joj je posljednji suprug prije godinu dana preminuo od predoziranja. Ryan joj svesrdno pomaže i oko brige za njezino petero djece iz prijašnjih tri braka, ali za njihovo vlastito prvo dijete morati će pričekati. Naime, Kerry je priznala kako ne namjerava više rađati, nakon što je na posljednjem porođaju zamalo umrla zbog komplikacija, piše Mirror.

Skoro umrla na petom porođaju pa novom zaručniku ne želi roditi dijete
Profimedia 

Kazala je kako bi njezino petero djece, 19-godišnja Molly, 18-godišnja Sue, 13-godišnja

Iako je na kraju dijete vrijedno svega toga, trudnoća zna biti jako bolna

 Heidi, 12-godišnji Max i šestogodišnja DJ, novog brata ili sestricu mogli dobiti isključivo putem preko surogat majke, ali je priznala kako joj se ne žuri previše s time.

'Mislim da bi bilo jako sebično da budem ponovno trudna pored petero divne djece, znajući da sam na posljednjem porođaju zamalo umrla. Iako je na kraju dijete vrijedno svega toga, trudnoća zna biti jako bolna. Zašto da sve to prolazim kad mogu dijete dobiti putem surogat majke?', rekla je.

 Podsjetimo, Kerry se rasplakala kad je prošlog tjedna Ryan kleknuo pred nju na romantičnom odmoru u Španjolskoj. Par je dao naslutiti da će uskoro vjenčati brzinski u Las Vegasu. 'Meni su vjenčanja oduvijek bila precijenjena. Nikad nisam volio velika, bijela vjenčanja. Znao sam da ću se vjenčati, ali ja želim skočiti na zrakoplov i napraviti to u Vegasu u potpuno opuštenom stanju', rekao je Ryan.