Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pamela Ramljak završila jedno poglavlje svog života

Otkrila čega se odrekla

 Izvor: Instagram

Domaća pjevačica, bivša 'Feminnemka', 40-godišnja Pamela Ramljak prije gotovo mjesec dana na svijet je donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Mariu, koju je dobila u braku sa suprugom Mladenom Salajsterom, s kojim ima i trogodišnjeg sinčića Antuna. Ipak, trudnoća je, slažu se mnogi, koliko lijepo, toliko i zahtjevno razdoblje života, a pjevačica se sada 'pozdravila' s jednim dijelom 'slatkog iščekivanja' - injekcijama.

Naime, na Instagramu je podijelila punu kutiju injekcija koje je koristila u trudnoći s malenom Mariom. 'Moje clexanke. Danas se opraštam s njima. Imali smo love/hate odnos. Trebalo je snage i bilo je suza, neću lagati, ali na kraju smo došli do cilja. Vjerovala sam i molila i nisam razmišljala previše o svemu. To je nekad najbolje, pozitivno i samo naprijed', započela je Pamela.

'Za sve vas koje vas tek ovo čeka ili vam se trenutno događa, znam sve i sretno. A vi cure kojima je ovo iza vas, jeste imale neku oproštajnu foru? Da ih čuvam za tinejdžerske dane ili ih utopim u plastiku i staklo? Nekako ih baciti u medicinski otpad mi nije to to', zaključila je pjevačica, a komentari su se odmah počeli nizati.

Povezane vijesti

'Potpisujem, prošla sve', 'moja svaku noć završi u kanti za smeće, ne želim je. Želim samo živu i zdravu bebicu za tri tjedna', 'sve znam. Tvoje čudo je tu... to je najbitnije...sve ostalo...nebitno', 'koliko borbe za poneke majke, to je jedino vrijedno... Zato dragi Bog i Majka Božja daju toliku snage... Svim ženama, svim majkama, Bože, hvala ti na svemu što pružaš!', neki su od brojnih komentara.


Inače, uoči dolaska malene Marie, Pamela je za Story.hr otkrila kako se drugog porođaja plaši više nego prvog. 'Iskreno, s obzirom na to da znam kakav mi je bio prvi porođaj, drugog se više bojim. Nije mi baš svejedno, ali se nekako nadam da će ipak biti lakši porođaj jer je drugo dijete u pitanju. Premda, ona je jako velika beba i trbuh mi je baš ogroman tako da mislim da će ipak i ovaj put biti težak porođaj', rekla nam je tada Pamela.

Magazin

Royals