Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Bio sam na swinger tulumu i bojao sam se što će moja supruga reći'

Autor N.R.

Do sada o ovome nije govorio

 Izvor: Profimedia

Louis Sebastian Theroux je britanski redatelj dokumentarnih filmova. Iako rijetko iznosi detalje sa snimanja dokumentaraca, sada je za BBC otvoreno progovorio o jednom od neugodnijih situacija s kojima se susreo. Naime, 1999. godine je snimao 'Weird Weekends', što je na njega, kako priznaje, ostavilo trag. U jednoj je epizodi otišao na swingerski tulum, što ga je u tom trenutku jako preplašilo.

Tijekom razgovora je komentirao vlastitu fotografiju, na kojoj s nepoznatim muškarcem sjedio u bazenu. 'Skinuo sam odjeću...bio sam na swingerskom partyju, ne mogu se sjetiti imena ovog čovjeka. Sjećam se da je imao naglasak, mislim da je bio Grk ili Turčin. Sjećam se da je ušao u bazen i rekao: 'Samo ću nabrzaka'. To mi je bilo jako stresno, jer sam u tom trenutku izvan kamera bio u braku. Znao sam da će biti jako čudno kada ona vidi što sam radio. U isto vrijeme, znao sam da moram sudjelovati', ispričao je danas 50-godišnjak.

Kasnije je ispričao da se na kraju samo opustio, skinuo svoju odjeću i otišao do bazena do nepoznatog muškarca. Inače, Louis je dva puta stupio u brak. Od 1998. do 2001. godine bio je sa Susannom Kleeman, a trenutno je, od 2012. godine, u braku s Nancy Strang.

Magazin

Royals