Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

BIZARNE NAVIKE Angelina Jolie u borbi s Bradom koristi vještičje rituale?

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Ništa ju neće zaustaviti da dođe do cilja

Izvor: Instagram

Bitka oko skrbništva nad njihovo šestero djece još uvijek traje između bivših supružnika, 56-godišnjeg Brad Pitta i 45-godišnje Angeline Jolie. Kako bi osigurala svoju pobjedu u sudnici i dobila što veći 'kolač' skrbništva, glumica navodno poseže i za bizarnim ritualima magije i paranormalnim trikovima, tvrdi magazin Globe.

Angelina Jolie Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Njihov izvor blizak Angelini rekao je kako glumica ima sobu za meditaciju u koju se povlači svaki put prije odlaska na sud. U njoj ima oltar, svijeće, mirisne štapiće, amulete i drugu vrstu parafernalije.

Angelina miješa napitke koji bi trebali imati magično djelovanje

 'Svake noći Angelina ima ritual. Ustaje se u četiri ujutro i sjedi pred upaljenom svijećom dok ne dođe zora. Nitko joj ne smeta u njezinoj 'sobi horora' jer djeca još spavaju, a kućne pomoćnice se ne usude smetati', rekao je izvor i dodao: 'Zatim mantra svoje mantre za otpuštanje stresa, miješa napitke koji bi trebali imati magično djelovanje, a nosi i ljubavni amulet'.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia

Kazao je kako Angelina to sve čini ne kako bi fizički ili psihički naudila Bradu, već kako bi ona sama mogla ostati mirna i fokusirana dok je u sudnici, kako je ne bi preuzele emocije poput ljutnje ili povrijeđenosti. Želi na suce ostaviti što bolji dojam sabrane majke.

Podsjetimo, glumica je jednom sama objasnila što znači vještičarenje, budući da su je tijekom karijere više puta uspoređivali s vješticom, a maestralno ju je odglumila u Disneyevom filmu 'Maleficient'. 'Zločeste žene koje zovu vješticama su samo žene kojima je dojadila nepravda i zlostavljanje', zaključila je.

Izbor Urednika

Royals