Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GODINAMA STRAHUJE Leonardo Di Caprio se skriva od majke

Autor E.N.

Ne želi da sazna

 Izvor: Profimedia

Popularni oskarovac i glumac, 45-godišnji Leonardo Di Caprio, ima iznimno dobar odnos sa svojom majkom Irmelin Indenbirken kojoj još uvijek nema srca reći za jednu svoju lošu naviku. Unatoč tome što ne žive skupa i druže se samo ponekad u slobodno vrijeme, glumac se i dalje skriva od majke kada si planira dati malo oduška i opustiti se, piše Mirror.

leonardo di caprio Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Naime, veliki holivudski zavodnik poznat je po svojem prijateljstvu sa 77-godišnjom majkom, ali unatoč godinama i dalje pokušava od nje sakriti svoju veliku tajnu- da s vremena na vrijeme voli zapaliti cigaretu. Leova želja da zaštiti majku od razočarenja u njega išla je toliko daleko da je na svim događajima kojima bi prisustvovao molio fotografe da ne objave fotografije na kojima se on nalazi s cigaretom u ruci ili ustima.

leonardo di caprio Izvor: Profimedia

Unatoč tome što je veliiki borac za zaštitu prirode i zabrane zagađenja okoliša, strani mediji pišu kako mu nije problem živjeti s nezdravom i neugodnom navikom. Naime, još davne 1990. godine 45-godišnjak je bio fotografiran kako na kiosku kupuje cigarete. Shvativši kako fotograf stoji u daljini paranoidno je potrčao za njim tražeći od njega da mu učini uslugu i pobriše fotografiju koja bi ga mogla razotkriti.

leonardo di caprio Izvor: Profimedia

Iako se skriva i ne želi biti razotkriven pred majkom, do danas se nije ostavio navike koju smatra lošom. Međutim, izgleda kako je odlučio pomoći ljudima oko sebe, pa se svojevremeno pisalo o tome kako je Leonardo pomogao glumcu Robertu Pattinsonu, poznatom po glavnoj ulozi u filmu 'Sumrak', da se doživotno ostavi pušenja.

Magazin

Royals