Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jednogodišnji sinčić gledao majku kako pogiba u tragičnoj nesreći

Sve se odigralo brzo

 Izvor: Instagram

Omiljena američka spisateljica Shanna Hogan preminula je u 38. godini života u tragičnoj nesreći koju je doživjela na bazenu u dvorištu svoje kuće u Arizoni, pred očima njezina jednogodišnjeg sina Zandera koji je stajao izvan bazena. Njena prijateljica i bivša kolegica Kathleen Katie Mayer ispričala je za People da se Hogan poskliznula i udarila glavom u rub bazena, i zatim pala u vodu.

Povezane vijesti

Povezane vijesti

Njen suprug Matt LaRussa brzo je dotrčao da joj pomogne i pokušavao ju je oživjeti 

Shannino pisanje će živjeti i dalje

 do dolaska Hitne pomoći. Spisateljica je prevezena u bolnicu, ali je nakon nekoliko dana izgubila bitku za život. Njena obitelj je odlučila darovati njene organe, a prijateljica je istakla da je Hogan time spasila najmanje četiri života.

'U vremenima kada je ljudska dobrota tako neophodna, izgubili smo ženu koja je baš to davala svijetu, ali Shannino pisanje će živjeti i dalje. Životi koje je spasila i njezina najveća kreacija - maleni sin - živjet će dalje i pružati nam inspiraciju', rekla je.

Shanna Hogan napisala je nekoliko kriminalističkih romana koje su bile na listi The New York Times bestselera, a radila je i kao reporterka za East Valley Tribune. Neki od njenih najpoznatijih romana su Dancing with Death, The Stranger She Loved, Secrets of a Marine’s Wife i Picture Perfect: The Jodi Arias Story

Magazin

Royals