Najnoviji prizori princeze Beatrice, 32-godišnje kćeri princa Andrewa, sina kraljice Elizabete i princa Phillipa, i njezinog novopečenog supruga Edoarda Mapellija Mozzija u javnosti su pokrenula šuškanja. Naime, par je prvi put nakon vjenčanja krajem srpnja, viđen u javnosti i to tijekom kupovine u dječjem dućanu. Iako fotografije nisu uspjele pokazati što se nalazi u vrećicama, mnogi su posumnjali da će u kraljevsku obitelj stići još jedna bebica i da je Beatrice trudna, piše 'People'.

Iako je vrlo čudno vidjeti članove kraljevske obitelji na ulicama Londona, izgleda da ovaj par za to nije mario. Dok je Beatrice uživala u dućanu, suprug ju je čekao u automobilu. Dok je na licu imala zaštitnu masku, što je svima sada postalo 'novo normalno', odabrala je ležernu odjevnu kombinaciju. Uz plavu suknju kombinirala je crnu majicu, jaknu i bijele tenisice, a fotografije možete pogledati ovdje. Sve se to odvilo nakon što su se vratili s medenog mjeseca u Francuskoj. 

Beatrice je sudbonosno 'da' izrekla ovog srpnja, nakon nekoliko odgađanja zbog pandemije koronavirusa. Prvobitno je cijela ceremonija otkazana zbog navodnog seks skandala njezinog oca, a potom zbog koronavirusa. Nakon što su napokon dočekali svoj dan, izgleda da uistinu uživaju u bračnom životu, kako na dvoru, tako i izvan njega. Hoće li se njihova malena obitelj uskoro proširiti, za sada su samo nagađanja.