Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

PONOVNO SLOBODAN? Krah braka zgodnog Bali-bega

Autor N.G.
Autor N.G.

Turskoj Brangelini došao je kraj

Izvor: Instagram

Glumački par, 34-godišnja Fahriye Evcen i godinu dana stariji Burak Özçivit osvojili su domaću publiku u turskim sapunicama koje su posljednjih godina veoma popularne među domaćim gledateljima, a zanimljivo je kako su se tijekom jednog zajedničkog snimanja i zaljubili. Par je ljubav ozakonio 2017. godine u Istanbulu nakon četiri godine veze, a ove 2020. godine mogli bi, prema pisanju turskih medija, potpisati papire za razvod. 

 Kako navode izvori bliski supružnicima, u njihovu braku već duže vrijeme 'ne cvjetaju ruže'.  Fahrije je nedavno preminuo otac nakon višegodišnje borbe s karcinomom želuca, a ona je zbog toga pala u tešku depresiju i nikako se ne uspijeva izboriti s tugom. Zbog toga je teret brige za njihovog jednogodišnjeg sina Karana gotovo u potpunosti pao na Buraka. On je pokušava uvjeriti da posjeti psihijatra, s obzirom na to da je već duže vrijeme kao biljka i ne žele s nikime razgovarati. No, to nije jedini problem koji ih je snašao. Navodno supružnici nemaju isti pogled na odgoj djeteta te često dolaze u razmirice jer se ne slažu s mišljenjem onoga drugoga. 

 Navodno su oboje odlučili uzeti predah nakon kojeg su spremni raditi na njihovoj budućnosti. 'Žele si dati posljednju priliku, a ako ona neće upaliti svatko će krenuti svojim putem. Nadam se da do toga neće doći', govori prijateljica lijepe glumice. I dok se neki obožavatelji nadaju da će najpopularniji turski par ostati zajedno, dio obožavateljica svakako želi zgodnog turčina ponovno vidjeti slobodnog.

Izbor Urednika

Royals