Da je pandemija koronavirusa zahvatila cijeli svijet i prisilila na prilagodbu na 'novo normalno', svima je već jasno, a da su posljedice iste zahvatile i članove kraljevske obitelji, govore i posljednja pisanja portala Entertain Times koji navodi kako je vojvotkinja od Cambridgea, 39-godišnja Kate Middleton, u potpunosti slomljena zbog činjenice da njezina djeca ne mogu vidjeti djeda i baku.

NOVI UDARAC 'Kate je ovo u potpunosti slomilo'
Instagram 

Naime, kako piše spomenuti medij, od početka pandemije, princ William se sa suprugom i troje djece, sedmogodišnjim princom Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i trogodišnjim princom Louisom, smjestio na imanju u Norfolku, gdje su vrijeme provodili u sigurnosti vlastitog doma. Međutim, osim što su bili izolirani od 'ostatka svijeta', djeca su, baš kao i njihovi roditelji, bili izolirani i od ostatka obitelji, a ono što je Kate najviše pogodilo jest što se u ostatak obitelji ubrajaju i njezini roditelji, 65-godišnja majka Carole i 71-godišnji otac Michael.

NOVI UDARAC 'Kate je ovo u potpunosti slomilo'
Profimedia 

Vojvotkinja tako, prema tvrdnjama stranog portala, vlastite roditelje nije vidjele posljednjih šest mjeseci, a oni isto tako nisu vidjeli ni svoju unučad. I premda su mnogi pomislili kako će njihovim mukama uskoro doći kraj, spomenuti tabloid napominje kako je britanski premijer prije nekoliko dana u javnost izašao s novim pravilom koje zabranjuje okupljanje više od šest ljudi istodobno, uključujući i članove obitelji, što je prema Entertain Timesu bio ključan trenutak u kojemu se Kate u potpunosti slomila zbog razdvojenosti kojoj očito još uvijek nije kraj.