Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Konačno 'izašao iz ormara' i priznao da voli i dečke

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Godinama se sramio

Izvor: Instagram

Američka zvijezda rugbyja i sudionik showa Celebrity X Factor, 22-godišnji Levi Davis napokon je smogao snage i priznao kako je biseksualne spolne orijentacije, piše Metro. Hrabro je poslao poruku na Whatsapp grupu svojih suigrača u klubu, u kojoj je napisao kako se godinama sramio priznati da osjeća privlačnost i prema muškarcima, jer se borio s osjećajem kako 'nije normalan'. Isto priznanje potom je podijelio i na svom Twitter profilu, gdje je napisao kako činjenica koju je otkrio 'ne mijenja baš ništa' - on je i dalje ista osoba, prijatelj i kolega kojeg poznaju i cijene.

 'Hej svima, samo sam vam htio reći nešto što me izjeda već godinama, a želim biti iskren

Biseksualan sam. To je nešto što znam o sebi od 18. godine

 prema vama. Biseksualan sam. To je nešto što znam o sebi od 18. godine', napisao je i na kraju se našalio kako, sudeći po izgledu kolega, 'nijedan od vas nije na mom radaru tako da se možete opustiti'.

Levi je rekao za Mail on Sunday kako mu je laknulo što su kolege iz kluba dobro reagirali na njegov 'izlazak iz ormara'. 'Dobro sam to skrivao, ali više nisam mogao, morao sam im reći, svima njima, ne samo nekima. NIsam htio da se o tome počne šaptati po hodnicima ii iza mojih leđa', rekao je.

 Levi je oduševio javnost na prošlogodišnjem Celebrity X Factoru, na kojem je oformio boy band Try Star sa svojim rugby kolegama Thomom Evansom i Benom Fodenom. Nitko tada još nije znao da se godinama bori s depresijom i tjeskobom koja se pojačavala u mjesecima koji su vodili do trenutka kad je priznao istinu, a počeo je i piti previše alkohola. Sad je rekao da se osjeća kao da mu je pao teret s leđa. Priznao je kako je u životu imao nekoliko veza sa ženama, i nekoliko seksualnih kontakata s muškarcima.

I dalje je otvoren za ideju da zasnuje brak sa ženom i dobije djecu. U svakom slučaju, treba mu se priznati hrabrost, s obzirom da je prvi profesionalni igrač rugbyja u Americi koji je otvoreno priznao da je biseksualan. 

Najčitanije

Najnovije

loader