Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijatelji morali napraviti intervenciju zbog Jennifer Aniston

'Voda je došla do grla'

 Izvor: Profimedia

Jedna od najpopularnijih sitcomova svih vremena, 'Prijatelji', u kojem je 51-godišnja Jennifer Aniston glumila konobaricu Rachel, pomogao je bivšoj supruzi Brad Pitta započeti uspješnu karijeru u Hollywoodu. Premda je prošlo 16 godina otkako je snimljena posljednja epizoda desete sezone 'Prijatelja' i dalje znaju isplivati nepoznati detalji sa seta, a najnoviji je taj kako su Jenniferini kolege tijekom snimanja morali organizirati intervenciju zbog njezinog poroka koji im je išao na živce, piše cheatsheet.com.

Povezane vijesti

 Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

Glavna glumačka postava 'Prijatelja' bila je tijekom snimanja nevjerojatno bliska i privatno, toliko da su čak i nakon cjelodnevnog snimanja odlazili zajedno na druženje i piće, a osim

Ti baš imaš lošu sreću kad su u pitanju dolasci na posao

 toga su i intervjuirali jedni druge dok su gostovali u talk showu i glumili u međusobnim solo projektima. Međutim, jedna mana koju je Jennifer imala 'digla je živac' kolegama. Jen bi redovito i neprestano kasnila na snimanje pa su kolege odlučili napraviti zajedničku intervenciju na kojoj su je suočili s njezinim problemom i urgirali da nešto poduzme u vezi toga.

jennifer aniston Izvor: Profimedia

 Upravo je njezin dečko u seriji, glumac David Schwimmer 'Ross' inicirao grupni razgovor s Jennifer, a Lisa Kudrow 'Phoebe' navodno joj je pritom rekla: 'Ti baš imaš lošu sreću kad su u pitanju dolasci na posao'. Što su joj još sve rekli na intervenciji, nije poznato, ali je očito djelovalo. Jennifer je nakon toga počela redovitije dolaziti na posao. Podsjetimo, 'Prijatelji' su emitirali od 1994. do 2004. godine. i tijekom deset sezona su postali globalni fenomen, a reprize se i dalje emitiraju na televizijama i drže visoku gledanost.

Magazin

Royals