Glumac Jude Law napokon je dočekao! Naime, sa 14 godina mlađom suprugom Phillipom Coan dobio je svoje šesto, ali njihovo prvo dijete. Još je prošle godine izrazio veliku želju za proširivanjem obitelji, a izgleda da mu se to sada i ostvarilo. Sretnu je vijest potvrdio jučer u intervjuu s Jimmy Fallonom. S obzirom na to da nitko nije očekivao ove vijesti, iznenađen je ostao i sam voditelj. Nakon pitanja kako proživljava karantenu odgovorio je: 'Vrtlarenjem. O da, dobio sam i dijete', rekao je Jude.

Sienna Miller i Jude Law prekinuli su radi prevare.jpeg
Profimedia 

U nastavku je otkrio da uistinu uživaju s bebicom. Spol, ali ni ime još nisu poznati javnosti. Iznenađenja su za njih izgleda uobičajena. Naime, par se i o vjenčanju oglasio tek kada je ono bilo iza njih, što je mnogima stiglo kao iznenađenje. Vijesti o trudnoći Phillipe stigle su otprilike godinu dana nakon sklapanja braka. 

Glumac u 48. godini dobio šesto dijete
Profimedia 

S Phillipom se vjenčao u londonskom matičnom uredu u travnju prošle godine. Bila je to intimna, tajna ceremonija, glumac nije pozvao svoje slavne prijatelje da prisustvuju svadbi, već su uz njih bili isključivo obitelj i bliski prijatelji. Jude ima troje djece s bivšom suprugom Sadie Frost, 23-godišnjeg Raffertyja, 19-godišnju Iris i 18-godišnjeg Rudyja, a dobio je još i danas 10-godišnju djevojčicu Sophiju sa Samanthom Burke te petogodišnju curicu Adu s Catherine Harding.