Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kojeg 'Prijatelja' Jennifer Aniston potajno mrzi?

Iako to pokušava sakriti

 Izvor: Profimedia

Otkako je 22. rujna 1994. godine emitirana prva epizoda kultnih 'Prijatelja', ova je serija postala svojevrsni fenomen, koji je i danas jednako popularan. Upravo su 'Prijatelji' proslavili glavne aktere - Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisu Cudrow, Matta LeBlanca, Davida Schwimmera i Matthewa Perryja, a svi se međusobno još uvijek druže. Međutim, iako to pokušavaju sakriti, odnos slavne Jeniffer i jednog 'Prijatelja' već je godinama sve samo ne dobar, piše Woman's Day. 

Povezane vijesti

Anketa

Tko vam je najdraži 'Prijatelj'?

 • Joey

  28.61% (113)

 • Rachel

  22.78% (90)

 • Chandler

  20.25% (80)

 • Phoebe

  13.67% (54)

 • Ross

  11.9% (47)

 • Monica

  2.78% (11)

Tko vam je najdraži 'Prijatelj'?

Rezultati

Naime, nije tajna da je serija spojila 'Rachel' i 'Monicu', odnosno dvije glumice koje su danas najbolje prijateljice, a Jennifer je i krsna kuma Courtneyinoj kćeri Coco. Međutim, iako se 'na prvu' ne bi reklo, Jennifer baš i ne podnosi 57-godišnju glumicu Lisu Kudrow, odnosno simpatičnu 'Phoebe'. 

'Lisa i Jennifer nikada nisu bile prijateljice te su jedna na drugu ljubomorne zbog zasebnog prijateljstva s Courtney', otkrio je izvor. Osim toga, dodaje, Lisa je zavidna Jennifer zbog toga što se ona, najviše od svih glumaca, proslavila u seriji koja joj je kasnije donijela velike uloge, ali i još veću zaradu. 

'Lisa je jako ljubomorna na atraktivnu Jennifer i svu pažnju koju je dobivala, ali još uvijek dobija. Svi su je željeli intervjuirati, a njezina je 'Rachel' frizura postala fenomen o kojem su svi pričali. Lisi je to smetalo, a smeta joj i danas', otkrio je neimenovani izvor. 

Magazin

Royals