Američki glazbenik i član pop rock benda Hanson, 37-godišnji Taylor Hanson i supruga Natalie čekaju dijete. Međutim, ova lijepa vijest pomalo je i nesvakidašnja, i to zbog činjenice da je paru ovo - sedmo dijete. Sretnim vijestima Taylor i Natalie pohvalili su se na društvenim mrežama.

Na Instagramu je, naime, Taylor objavio simpatičnu fotografiju na kojoj nasmijan pozira sa suprugom, a u prvi plan dolazi njezin trudnički trbuščić. 'Najbolja vrsta neočekivanog. Beba broj sedam dolazi u prosincu ove godine', napisao je pjevač. Sličnu je fotografiju objavila i njegova supruga, koja se također pohvalila sretnim vijestima. 'Najljepše iznenađenje u dugo vremena. Broj sedam stiže nam u prosincu', poručila je sretna majka.

Komentari podrške paru odmah su se počeli nizati. 'Apsolutno obožavam ovo! Mi imamo četvero djece i nedavno smo izgubili peto. Imat ćemo i mi sedmero ako Bog tako odredi! Šaljem vam blagoslove', 'hej, možemo li zamijeniti Kardashiane s reality showom o vama? Voljela bih to gledati', 'ovo su najljepše vijesti! Sjajiš! Čestitam vam', tek su neki od brojnih komentara.

Inače, par je sudbonosno 'da' izgovorio 2002. godine, a ponosni su roditelji 17-godišnjeg Jordana, dvije godina mlađe Penelope, 14-godišnje River, 11-godišnjeg Vigga, sedmogodišnje Wilhelmina, dok im je najmlađe dijete, sinčić Claude, na svijet stigao 2018. godine.