Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Voditeljica progovorila o borbi s karcinomom: 'Dobro da sam mršava'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Vratio se nakon sedam godina

Izvor: Instagram

Britanska voditeljica, sportska komentatorica i bivša olimpijska gimnastičarka, 55-godišnja Jacquie Beltrao, prije sedam godina pobijedila je karcinom dojke, međutim, sada joj se on - vratio. Nedavno je vijesti otkrila u javljanju uživo putem društvenih mreža.Sve je, kaže, otkrila potpuno slučajno, a sada su ona i njezina 21-godišnja kći Amelia odlučile ispričati priču o voditeljičinoj borbi sa zločudnom bolesti, piše Daily Mail. 

'Otkrila sam kvržicu veličine zrna graška, točno ispod ključne kosti, i to nakon što sam na jogi povrijedila rameOtkrila sam kvržicu veličine zrna graška. Imala sam jako puno sreće što sam ju napipala. Dobro da sam mršava. Da sam malo deblja, ne bih ga nikad osjetila i rak bi još dugo rastao u meni', rekla je voditeljica, koja je kroz sve prošla i prije sedam godina, kada se prvi put borila s rakom dojke. Imala je mastektomiju i prošla kroz kemoterapiju, međutim, pred njom je sad - nova borba. 

Nisam mogla vjerovati da me opet čeka ista borba

 Na liječničkom pregledu rečeno joj je kako je u pitanju tip karcinoma koji se brzo širi. 'Briznula sam u očajni plač. Nisam mogla vjerovati da me opet čeka ista borba', iskrena je voditeljica, koja je za dijagnozu prije sedam godina saznala na Badnjak. 'Mama je bila sklupčana u kutu, dok je tata vikao: 'Ne, ne, ne'. Braća i ja utrčali smo u njihovu sobu. Kada se mama prvi put borila s rakom, krila sam to od društva i nastavnika jer nisam željela da me itko sažaljeva, ali i zato što se ni sama nisam mogla pomiriti sa situacijom. Ovog smo puta reagirali primjerenije i zbližili se više nego ikad', rekla je voditeljičina kći Amelia.

Jacquie je dodala i kako od djece ne taji ništa. 'Ja sam vrlo direktna i otvoreno govorim sve, bez ublažavanja. Nema svrhe kriti istinu. Kada sam dobila rezultate nakon testa za rak dojke, rekla sam im da imam karcinom u četvrtom stadiju te da nije izlječiv. Rekla sam im i da postoji mnogo lijekova koji će mi možda pomoći, ali možda će me rak i ubiti i moraju biti spremni na to', tvrdi Jacquie. 

'Od tada, potpuno sam promijenila prehranu. Tumor se smanjio, ja sam izbacila mliječne proizvode i vrlo sam oprezna u svemu što unosim u tijelo. Zbog toga me je pogodila ova druga dijagnoza, sve sam radila po pravilima. Amelia je reagirala tako što je opsesivno čistila kuću, preuzela kuhanje i svu brigu o domaćinstvu. Pomalo smo zamijenile uloge, gotovo kao da je sad ona mama, a ja kći. Ali, to je normalno, uloge se u obitelji s vremenom mijenjaju', zaključuje voditeljica. 

Najčitanije

Najnovije

loader