Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Miljenik domaće publike 'podigao prašinu' videom s kolegicom

Autor E.N.
Autor E.N.

Potaknuo brojne reakcije

Izvor: Profimedia

Miljenik domaće publike, zvijezda jednog od najpopularnijih sitcoma, 'Teorija velikog praska', 39-godišnji glumac Kunal Nayyar, ulogom Indijca 'Raya' nasmijavao je velik broj gledatelja, a time pridobio i brojne simpatije. Sada je, nedavnom objavom na svojem Instagram profilu, oduševio preko dva milijuna pratitelja otkrivši kako osim glume, cijeli život 'njeguje' još jedan talent.

Glumac je podijelio snimku na kojoj izvodi pjesmu 'Careless Whisper' pokojnog Georgea Michaela, a na pozornici s njim pjevala je također talentirana glumica, Zoe Simpson. Jednom prilikom, nakon što je objavio video, za BBC priznao je kako ni sam nije očekivao toliko pozitivnih reakcija. Osim brojnih lajkova, povodom nedavno otkrivenog glazbenog talenta, ubrzo je dobio velik broj komentara i pohvala: 'Bože, Ray, zar zaista toliko dobro sviraš', 'wow', 'nevjerojatno', 'odličan si u tome', samo su neki od njih. 

Inače, britanski glumac porijeklom iz Indije, veći dio života predodredio je isključivo snimanju i glumi te je, kako je otkrio u razgovoru za spomenuti medij, rijetko kada imao dovoljno vremena posvetiti se sviranju gitare. S vremenom, korak po korak, radio je na svojem talentu, a nakon skrivanja godinama, 'probio je led' i odlučio svoje znanje javno podijeliti. 

Izbor Urednika

Royals