Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NADGLEDA IH TAJNA SLUŽBA Barack Obama ne odobrava Malijinog dečka?

Autor I.G.
Autor I.G.

'Nije im lako'

Izvor: Profimedia

Iako je svoj predsjednički mandat završio prije više od tri godine, bivši američki predsjednik, 59-godišnji Barack Obama i dalje je izrazito zanimljiv javnosti. Osim o njemu i dvije godine mlađoj supruzi Michelle, strani mediji sve češće pišu i o njihovim kćerkama, 22-godišnjoj Maliji i tri godine mlađoj Sashi, a upravo je Malia posljednjih mjeseci bila u središtu medijske pažnje zbog svog ljubavnog života, odnosno, veze s kolegom s fakulteta, Roryjem Farquharsonom.

Malia Obama Izvor: Profimedia


Starija kći bivšeg američkog predsjednika i mladi Britanac u vezi su od 2017. godine, a prije nekoliko mjeseci pojavila se i informacija kako bi uskoro mogli stati pred oltar. Međutim, kako su tada pisali strani mediji, taj se podatak nikako nije sviđao njezinom ocu koji je navodno odlučno odbio sudjelovati u svemu jer, prema pisanjima tabloida, ne odobrava kćerkin izbor.

Povezane vijesti

Barack Obama Izvor: Profimedia

Michelle je odličan primjer kako žena treba držati do sebe

 No, portal Gossip Cop sada navodi kako takve tvrdnje nisu istinite te kako Barack ima potpuno povjerenje u obje kćeri i njihove odluke. 'Michelle je odličan primjer kako žena treba držati do sebe i paziti na sebe. Njezino samopoštovanje nikada nije ovisilo o tome kako ju muškarci doživljavaju i kćeri je učila da se vrijednost ne određuje prema tvom fizičkom izgledu ili načinu na koji te muškarci doživljavaju već prema tvom karakteru i inteligenciji', ispričao je svojedobno bivši predsjednik dajući do znanja kako smatra da su Malia i Sasha dobro odgojene te se znaju brinuti za sebe.

Izvor: Story

Tim jadnim dečkima nije nimalo jednostavno

 Također, još jedan od primjera koje Gossip Cop navodi kao dokaz da Barack nema ništa protiv Malijinog dečka je i činjenica kako je 59-godišnjak u jednom od intervjua za strane medije naveo kako budući izabranici njegovih kćerki moraju proći i izazov zvan tajna služba. 'Na njih dvije pazi tajna služba, a oni zaista mogu svašta napraviti. Tim jadnim dečkima nije nimalo jednostavno, zamislite kako je biti u njihovoj koži', našalio se Barack aludirajući na to kako dečko, koji je spreman proći test tajne službe, ima ozbiljen namjere s njegovom kćerkom te samim time i njegov blagoslov.

Izbor Urednika

Royals