Baš kada su svi pomislili da je neuhvatljiva i da nema sreće u ljubavi, 2003. godine, 51-godišnja Jennifer je upoznala godinu dana starijeg glazbenika Marca Anthonyja i tada je krenula najveća ljubavna priča u njezinu životu. Strastvenu vezu par je okrunio brakom 2004., i to samo nekoliko dana nakon što se Anthony razveo od bivše žene Dayanare Torres. Mnogi su bili u šoku, ali Jennifer i Marc djelovali su potpuno zaljubljeno. Vjenčanje je održano u njihovoj vili na Beverly Hillsu pred tek 40 odabranih gostiju, a njihov brak u kojem su dobili blizance - Maximiliana i Emmu, trajao je punih deset godina.

 No, iako su se razveli Marc i Jennifer zbog posla, ali i zbog djece ostali u vrlo dobrim odnosima. U nedavnom intervjuu koji je dao za meksičke novine, otkrio je jednu bizarnu osobinu bivše supruge. 'Voli prisluškivati osoblje. To joj je baš zabavno. U kući smo imali nadzorne kamere, a ona bi ponekad sjela pred ekran i slušala o čemu kućne pomoćnice razgovaraju dok su u kuhinju. Nekada se voljela i šuljati pa ih slušati iza zida. Ne znam zašto ju je to toliko zabavljalo, ali mislim da to radi i danas', rekao je ovaj glazbenik koji je veoma popularan u Latinskoj Americi. 

 'Ona je potpuna luđakinja. To samo rade osobe koje imaju previše slobodnog vremena i ne znaju što bi pametnije radile. Jadni ti ljudi koji rade s njom i oko nje. Ne bih pristala na posao u njezinoj kući za sve novce ovoga svijeta', jedan je od komentara na društvenim mrežama koji je upućen latino divi.