Nakon što su na neobičan način otkrili da očekuju treće dijete, glazbenik John Legend i nekadašnja manekenka Chrissy Teigen otkrili su spol djeteta. Točnije, to je učinila Chrissy sasvim slučajno u live javljanju na društvenim mrežama. Tema njezinog javljanja bile su komplikacije u trudnoći s kojima se susreće ovog puta. U jednom je trenutku otkrila da je 'on' dobro i tako sasvim slučajno i neplanirano otkrila da će u njihovu obitelj stići još jedan dječak.

'Moja posteljica je grozna. Istu situaciju sam imala kada sam bila trudna s Lunom i Milesom. Sina je samo u jednom trenutku prestala hraniti, prestala se brinuti za njega. Ispalo je da mu ja kradem hranu jer sam dobila na kilaži, zbog čega on nije mogao rasti. U oba slučaja bebe su stigle ranije, jer sam morala na inducirani porođaj. Ovog je puta beba uistinu zdrava. Ljudi, on raste', rekla je i zastala jer je shvatila što je napravila. Ta mala riječ 'on' otkrila je da stiže još jedan dječak.

'Joj, glupa sam', rekla je kratko, dok njezinim obožavateljima nije trebalo dugo da oduševljeno krenu društvenim mrežama dijeliti informaciju kako u obitelj slavnog para stiže još jedan dječak. 'Najbolje otkrivanje spola ikad', našalili su se njezini pratitelji.

Prisjetimo se, da im stiže prinova par je obznanio Johnovom pjesmom 'Wild'. Na kraju spota u kadar upada njihovo dvoje djece, četverogodišnja Luna i dvogodišnji Miles, ali i Chrissy koja se u spotu pojavljuje držeći se rukama za trbuh. Sretne vijesti ubrzo je potvrdila i sama Chrissy, koja je na Instagramu objavila 'story' na kojem pozira u crnom sakou ispod kojeg nije nosila ništa osim crnih tajica koje su jasno naglasila njezin trbuščić.