Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVEKRVA 'IZ PAKLA' 'Camilla Kate zagorčava život'

Autor I.G.

Odlučna u svojoj namjeri

 Izvor: Profimedia

Odnosi među članovima kraljevske obitelji oduvijek su intrigirali javnost, a iako se na prvu u većini situacija čini kako sve funkcionira odlično, razni izvori za strane medije nerijetko iznose detalje koji govore suprotno. Upravo to je slučaj i s posljednjim navodima magazina Star koji piše kako odnos dviju vojvotkinja, 73-godišnje Camille, vojvotkinje Cornwalla i 38-godišnje Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea, nije ni približno skladan kakvim ga predstavljaju u javnosti.

 Izvor: Story

Postala je osoba koja joj se miješa u apsolutno sve

 Naime, Kate se navodno požalila suprugu Williamu kako je Camilla 'svekrva iz pakla'. 'Camilla je od osobe koja pomaže Kate da se uklopi u kraljevsku obitelj, postala osoba koja joj se miješa u apsolutno sve. Traži da bude uključena u sve službene mailove kao i Zoom sastanke, a nedavno je čak posjela osoblje Cambridgeovih i tražila od njih da ju obavještavaju o svemu što je vezano uz njihov raspored', ispričao je izvor za spomenuti tabloid.

Povezane vijesti

Kate Middletone Izvor: Profimedia


Razlog ovakvog Camillinog ponašanja, prema riječima izvora, leži u činjenici da je supruga princa Williama tijekom godina postala jedno od omiljenih kraljevskih lica, što se 73-godišnjakinji nikako ne sviđa. Stvari su se dodatno 'zakuhale' kada su medijima počele kolati informaciji kako će kraljicu Elizabetu II. naslijediti upravo unuku William, a ne sin Charles, čime bi Kate automatski postala više rangirana od Camille i samim time 'preotela' svekrvi poziciju koju čeka već godinama. Upravo zbog toga, tvrdi magazin Star, Camilla se zarekla kako će svojoh snahi zagorčati život.

Magazin

Royals