Britanska radijska voditeljica, 40-godišnja Kate Lawler, otkrila je sretne vijesti. Naime, tamošnja 'Big Brother' zvijezda i njezin dugogodišnji zaručnik Martin čekaju prvo dijete. Prinova bi uzbuđenim supružnicima trebala stići u veljači iduće godine, piše Hello.

Naime, voditeljica i reality zvijezda uskoro će - postati majka. Iako spol djeteta još nije javno otkrila, kao ni informaciju u kojem se stadiju trudnoće nalazi, Kate je sretnija nego ikada. 'Nikada se nisam osjećala više spremno postati majkom. Trebali smo se oženiti ove godine, ali zbog korone to nije bilo moguće. Iako je dijete došlo kao iznenađenje, to je najljepše iznenađenje ikada. Jedva čekam postati majka', rekla je voditeljica.

'Vjenčanje smo otkazali i uopće nisam razmišljala o bebi. Međutim, kada smo rezervirali datum, doduše za iduću godinu, počela sam razmišljati o prinovi i i o tome kako bi bilo lijepo proširiti obitelj. Naš je poklon došao i sretnija sam nego ikada. Najsretnija sam žena na svijetu i nadam se da će me uskoro svi drugi zvati udanom ženom', zaključuje voditeljica.