Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovana Joksimović oštro: 'Neće mene nitko nazivati otpadom'

Drama dobila nastavak

 Izvor: Story

Nakon što su voditeljica Jovana Joksimović, supruga pjevača Željka Joksimovića i njezin kolega Srđan Predojević iznenada prekinuli suradnju s TV Prvom, srpskim medijima su se proširile razne teorije zbog čega je do toga došlo. Šutnju je tako ovog popodneva prekinula i medijska kuća koja je rekla kako je do otkaza došlo zbog nepoštivanja obaveza. Upravo to je za Jovanu bila 'kap koja je prelila čašu' pa je tako kroz tri Instagram objave, bez dlake na jeziku, rekla svoju istinu.

'Prvo, Srđan Predojević i ja danas zaista dugo nismo znali jesmo li zaposleni na Prvoj TV, jer nikakvu obavijest o prekidu radnog odnosa nismo dobili, ni pismeno, ni usmeno, osim ako se u 'obavijest' ne računa to što je ‪u ponedjeljak ujutro, sigurnosne službe fizički nisu Srđanu omogućile ulazak u zgradu', započela je oštro Jovana, koja osuđuje otkaz putem Instagrama. 'Srđan i ja svakako nećemo odustati ni od kvalitete ni od profesinolanog integriteta. Da nas tretiraju kao višak, otpad, kojeg se treba otarasiti na svaki način, jer ne damo na svoj autorski projekat, neće moći nitko pa ni vlasnik bez fotografije na Instagramu', poručila je javnosti.

Povezane vijesti

Nakon što je pročitala da je riječ o 'nepoštivanju obaveza', stavila je pod upitnik šuškanja koja kruže gradom, a to je da su otkaz dobili jer su jednostavno preskupi. 'Drugim riječima, ne samo da nismo odbijali radne obaveze, nego smo ih i širili, u trenucima u kojima je to bilo važno, i za televiziju i za državu u kojoj ona emitira program', rekla je u nastavku ljutito. Također, otkrila je da će televizija za ovakvo ponašanje i način davanja otkaza odgovarati.

Na kraju je, nakon što je putem Instagrama još puno toga napisala, rekla da je ovo njezino jedino obraćanje javnosti i kako nakon ovoga o istoj temi više neće govoriti. Inače, Jovana i Srđan zajedničku su karijeru započeli na RTS-u gdje su pet godina vodili jutarnji program. Potom su prešli na Pink gdje su skupa vodili jutarnju emisiju čak osam godina. Nakon toga su na Prvoj TV od 2018 vodili 'Jutro s Jovanom i Srđanom'.

Magazin

Royals