Kako je Story.hr ekskluzivno doznao prije nekoliko dana, prošli četvrtak, domaćoj voditeljici, 39-godišnjoj Marijani Batinić i suprugu Mateju Pašaliću na svijet je stiglo drugo dijete, i to djevojčica, a ponosna mama sada se po prvi put oglasila od porođaja objavivši prvu fotografiju djevojčice i otkrivši kako je petogodišnjoj Eni na svijet stigla sestrica Roza.

Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala

 'Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala. Stigla nam je Roza i pobojala ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla', stoji ispod fotografije Rozinih stopala koju je Marijana podijelila na svom Instagram profilu. Također, voditeljica se u objavi zahvalila na lijepim željama povodom rođenja druge kćerkice, ali i osoblju Petrove bolnice u kojoj je malena stigla na svijet.

 Podsjećamo, RTL-ovka i suprug, u bračnu luku uplovili su u tajnosti 2015. godine na zagrebačkom Gornjem gradu, a ubrzo iza toga na svijet je stigla i njihova prva kćerkica Ena koja se neizmjerno veselila mlađoj sestri pa je tako, u jednom od intervjua za Story, Marijana otkrila kako će upravo Ena odlučiti o imenu za sestru. 'Zadnju riječ imat će kći Ena. Osim ako ne bude inzistirala da joj se sestra zove Elza, što joj se ovih dana vrti po glavici', rekla nam je tada.