Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROBLEMI U BRAKU Julia Roberts se posvetila drugom muškarcu

Ljubomora se osjeti

  Izvor: Profimedia

Navodni razvod jedne od omiljenih holivudskih glumica, 52-godišnje Julie Roberts i 51-godišnjeg snimatelja, Daniela Modera, u proteklih nekoliko mjeseci česta je tema stranih medija. Dugogodišnji brak već je nekoliko puta doveden u pitanje. Ovog puta riječ je o obnavljanju odnosa glumice s kolegom Richardom Gereom, koji je od 2018. godine u braku s Alejandrom Silvom, s kojom je u travnju dobio drugog sina, čije ime još nije poznato javnosti. 

  Izvor: Profimedia

Prema magazinu 'New Idea', Julia i Richard su se ponovno sreli povodom rođenja dječaka. 'Intenzivno se čuju i druže. Dijete ih je u potpunosti spojilo, a njoj su u posljednje vrijeme samo djeca na pameti', rekao je anonimni izvor. Iako i Richard i Alejandra već imaju djece, zajedničke pa i iz prošlih brakova, Julia im je prva na pameti kada su u pitanju savjeti. Prema ovim napisima, glumica će navodno biti i kuma djetetu.

Povezane vijesti

Iako sve ovo zvuči kao veliko prijateljstvo, spomenuti magazin tvrdi da će se uskoro 'upaliti crveno svjetlo' i da će se među njima stvoriti neka kemija. Uz to, suprug Julie, Danny Moder je navodno jako ljubomoran i ne sviđa mu njihov odnos. Za razliku od njega, Alejandra se nema vremena tome posvetiti, s obzirom na to da kod kuće ima petomjesečnu bebu.

  Izvor: Profimedia

Uz sve to, vrijedi napomenuti da se već mjesecima piše o velikim bračnim problemima glumice i supruga. Javnosti je već od prije poznato kako 52-godišnjak 'ne može smisliti' glumičinu karijeru jer se često nalazi u društvu privlačnih glumaca čijem šarmu je učestalo izložena. Podsjetimo, glasine o turbulentnom odnosu pojavile su se još u travnju kada je izvor blizak supružnicima otkrio: 'Žive u vili, ali nije dovoljno velika da se ne bi sretali, i dalje se svađaju i 'padaju' grozne uvrede'.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image