Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Rucner, njezin novi partner i Vlado Kalember na jednom mjestu

To se zove zdrav odnos

  Izvor: Instagram

Iako u braku nisu već šest godina, naša najpoznatija violončelistica, 37-godišnja Ana Rucner i trideset godina stariji pjevač Vlado Kalember, jedan su od rijetkih primjera bivših supružnika koji su i nakon razvoda ostali u jako dobrim odnosima. Jedan od najbitnijih razloga je svakako njihov 13-godišnji sin Darian, ali ako je suditi prema Aninim posljednjim objava, bivši par surađuje i na poslovnom planu. Uz sve to, pridružio im se i Anin novi partner, bubnjar Marko Duvnjak.

 ana rucner Izvor: Instagram

Naime, Ana je na svom Instagramu podijelila snimku iz studija, u kojem je uživala s bivšim suprugom i glazbenicima Matejem Meštrovićem i Markom Duvnjakom. Kako je otkrila, nešto novo se sprema. 'Radi se, uvijek se nešto radi', napisala je uz snimku Mateja i Vlade, dok je svom partneru poručila: 'A tebe čekamo'.

Povezane vijesti

Ovim su potezom još jednom dokazali kako su pravi primjer dvoje ljudi koji njeguju odnos i nakon raspada braka. Inače, Vlado je ovog ljeta priznao kako ne vjeruje da drugima ne uspijeva graditi ovakav odnos nakon prekida. 'Žao mi je što smo mi iznimka, htio bih da smo pravilo', rekao je za 24 sata u srpnju.

 Ana Rucner Izvor: Robert Gašpert

'Ohrabrila sam se izići u prvu šetnju nakon višetjedne karantene, i da, u jako lijepom i ugodnom društvu', rekla nam je ovog svibnja violončelistica kojoj je Marko prvi muškarac s kojim je viđena u javnosti nakon šest godina, otkako se razvela od glazbenika Vlade.

 Ana Rucner i Vlado Kalember imaju sina Izvor: Instagram

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image