Američku glumicu, 35-godišnju Jessicu Szohr, mogli smo gledati u nekoliko sezona popularne serije 'Tračerice' gdje je bila u ulozi vrckave 'Vanesse'. Ovih dana, obožavatelje je iznenadila radosnim vijestima. Naime, putem društvenih mreža objavila je kako s profesionalnim igračem hokeja, Bradom Richardsonom čeka prvo dijete. 

Na Instagram profilu objavila je crno-bijelu fotografiju na kojoj joj on nježno ljubi trudnički trbuščić: 'Puni smo radosti', napisala je ispod fotografije. Iako je svojim objavama već ranije dala za naslutiti kako postoji mogućnost da je trudna, nitko od obožavatelja nije bio siguran u vijesti o prinovi. Naime, donedavno je na svakoj fotografiji koju je objavila nosila ili široku odjeću ili jaknu koja bi prikrila njezin trbuščić. Jednom prilikom u opisu je napisala: 'Dozvolite životu da vas iznenadi', čime je potpalila glasine o prinovi, no službena potvrda ipak je stigla tek sada stigla.

Jedna od omiljenih 'Tračerica' svojeg sadašnjeg partnera upoznala je početkom prošle godine. 'Bila je to ljubav na prvi pogled', rekla je jednom prilikom u razgovoru za strane medije kada je i otkrila da su ušli u vezu svega par dana nakon što su se upoznali. Inače, poznata je i po prethodnoj vezi sa 33-godišnjim glumcem Edom Westwickom, koji je, također u 'Tračericama', glumio ženskaroša 'chucka Bassa'.