Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Turski glumac odveo u krevet jednu od najvećih holivudskih ljepotica

Autor N.G.
Autor N.G.

Javljala mu se nakon zajedničke noći i molila za ponovni susret

Izvor: Instagram

Turski glumac, 30-godišnji Akin Akinözü koji tumači lik glavnog junaka u seriji 'Ljubav osvetnika' popeo se na sam vrh liste kada je riječ o najpoželjnijim muškarcima u Turskoj. Naime, javnost, posebno onaj ženski dio, bio je iznenađen kada je na 'malim ekranima' ugledao atraktivnog Akina koji je svojim izgledom i nastupom zasjenio brojne popularne glumce u svojoj zemlji.

Povezane vijesti

Budući da nije poznato mnogo detalja iz Akınova života, njegovi obožavatelji na društvenim mrežama, a ima ih više od dva i pol milijuna, nestrpljivo iščekuju svaku novu objavu samo kako bi otkrili nešto o njemu. 'Suzdržan sam prema društvenim mrežama, a trudim se takav i ostati. One su u glumačkom poslu vrlo korisne, ali i vrlo opasne. Korisne su jer vas jednostavno spajaju s obožavateljima i omogućuju vam da čujete njihov glas, ali i da se vaš glas čuje među njima. S druge su strane opasne jer, osobito kad radite medijski eksponiran posao, količina interakcije raste i vrijeme koje odvajate da s njom držite korak počinje štetiti vašem poslu', rekao je ovaj ljepotan koji je inače veoma škrt na riječima kada je u pitanju njegov ljubavni život. Akın je, kako pišu turski mediji, u dugogodišnjoj vezi sa 26-godišnjom marketinškom stručnjakinjom Sandrom Pestemalciyan za koju je nedavno istaknuo da je ona prava, no prije nego što ju je upoznao, zabavljao se s jednom holivudskom ljepoticom.


 Ako je vjerovati turskim medijima, Akin se prije nekoliko godina zabavljao sa 30-godišnjom Jennifer Lawrence koja nije mogla odoljeti njegovom osmijehu i markantnom izgledu. 'On je pravi romantičar i kavalir, žene teško odolijevaju takvim muškarcima, a Jennifer ga je upoznala tijekom njegovog posjeta SAD-u na jednoj glumačkoj radionici. Između njih dvoje je odmah zaiskrilo, a nakon grupne večere, pozvao ju je u hotelsku sobu gdje je odsjedao. Odazvala se, a sad što se tamo dogodilo, možete samo pretpostaviti. Navodno je prijateljicama pričala da je Akin odličan ljubavnik te ga je željela ponovno vidjeti, no razdvojenost je presudila', rekao je izvor za turske medije. 

Izbor Urednika

Royals