2020. je njihova godina! Igrač američkog nogometa Patrick Mahomes trenutno ne može biti sretniji čovjek. Nakon što je prije nekoliko tjedana zaprosio svoju srednjoškolsku ljubav Brittany Matthews, sada je s obožavateljima podijelio još jednu sretnu vijest - postat će roditelji! S obzirom na to da će im ovo biti prvo dijete, sreću nisu mogli prešutjeti pa su tako fotografijom obznanili i javnosti.

'Mama i tata će morati odgoditi planiranje vjenčanja', napisala je 25-godišnjakinja ispod fotografije s ultrazvuka bebice. Ubrzo nakon objave, pratitelji su počeli nagađati kojeg će spola beba biti. Ono u čemu su se mnogi složili je činjenica da će zasigurno biti ljubitelj/ica sporta, s obzirom na to da je Patrick profesionalni igrač američkog nogometa, a Brittany fitness instruktorica. 'Netko je imun na 2020. godinu', 'vas je 2020. baš pomazila', 'čestitam i jedva čekam', samo su neki od komentara ispod preslatke fotografije na kojoj se Brittany ističe trbuščić.

Inače, prije svega nekoliko tjedana, ovom se paru promijenio život, kada je Patrick kleknuo pred svoju dugogodišnju djevojku. Pozvao ju je u apartman na stadionu Arrowhead, gdje je položio ogromni cvjetni aranžman i svjetleći natpis 'Hoćeš li se udati za mene'. 'Dan na koji smo trebali slaviti tebe, slavimo našu ljubav', napisala je kasnije na društvenim mrežama. Naime, istog je dana i on dobio prsten od strane Super Bowla, što je uistinu velika stvar u svijetu američkog nogometa. Izgleda da je Patrick uistinu imun na sve loše vijesti koje su ove godine zahvatile svijet.