Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

William i Kate 'pozelenjeli' od zavisti na princa Charlesa i Camillu

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Teško im je to gledati

Izvor: Profimedia

Princ Charles i supruga Camilla Parker nedavno su posjetili Sjevernu Irsku, što je izazvalo zavist kod Charlesovog najstarijeg sina, 38-godišnjeg princa Williama i njegove 38-godišnje supruge Kate Middleton, piše entertainment times.com. Premda su članovi kraljevske obitelji još prije dva mjeseca nastavili obavljati svoje javne dužnosti i putovati na razne lokacije, posjet 70-godišnjeg Charlesa i tri godine starije Camille muzeju Ulster u Belfastu, gdje su razgledli ručno izrađenu repliku Željeznog Trona iz megapopularne serije 'Game of Thrones', izazvao je zavist kod princa Williama i Kate jer su veliki obožavatelji te serije, tvrde izvori s britanskog dvora.

Izvor: Profimedia

Povezane vijesti

I princa Charlesa i Camillu od svih je izložbenih primjeraka najviše interesirala spomenuta replika te su se najdulje zadržali ispred nje, što bi svakako učinio i William da je imao priliku. U jednom radio intervjuu stariji brat princa Harryja je govorio o svojim omiljenim serijama i emisijama i pritom se najviše razvezao upravo o 'Igri prijestolja'. Osim toga, kada je sa suprugom posjetio Njemačku 2017. godine, neokanirano su se susreli s glumcem Tomom Wlaschihaom, koji je glumio lik Jaqen H’gara u seriji.

Izvor: Profimedia

 Glumac iz serije je nakon toga izjavio kako su mu Kate i William rekli da su veliki obožavatelji serije i da su gledali svaku sezonu, te su čak tražili glumca da im otkrije buduću radnju.

Izbor Urednika

Royals