Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manekenka i bivši nogometaš doživjeli financijski slom

Gadna godina

 Izvor: Instagram

Bivši britanski nogometaš. 39-godišnji Peter Crouch i 34-godišnja njegova supruga, manekenka Abbey Clancy voljeli bi da im se ova godina nikada nije dogodila. Ekonomska kriza izazvana mjerama zbog koronavirusa zamalo ih je do kraja financijski dotukla. Prihodi njihovih tvrtki drastično su se srozali, a bit će u gubitku i čitavu sljedeću godinu, piše Mirror.

Povezane vijesti

Povezane vijesti

Par koji je u braku devet godina izgubio je mnoge unosne ugovore zbog pandemije i lockdowna. Abbey je navodno rekla svojim računovođama da nije imala nijedan nastup na reviji ili na radiju otkako je počela zdravstvena kriza, kazao je povjerljivi izvor.

No usprkos gubicima, par neće bankrotirati jer još uvijek zajedno imaju na računu oko dva i pol milijuna funti, a i nekoliko vrijednih nekretnina koje im donose pasivni prihod, pa će im glava uspjeti ostati iznad površine vode.

 Podsjetimo, par je nedavno zadesila još jedna nevolja koja im je izbila iz džepa znatnu količinu novaca. Naime, njihova vila, koja se nalazi u britanskom gradu Surreyu, poplavljena je nakon snažnih kiša, a kako bi popravili stanje skupe nekretnine, supružnici su morali izdvojiti čak 670 tisuća kuna. Inače, par je sudbonosno 'da' izgovorio 2011. godine, nakon pet godina veze, a u braku su dobili četvero djece- devetogodišnju Sophiju Ruby, petogodišnju Liberty Rose, dvogodišnjeg Johnnyja i jednogodišnjeg Jacka.

Magazin

Royals