Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA NAJEŽITI SE Glumac je dan prije smrti dobio bratovo dopuštenje da ode

Autor N.R.

Poznati detalji glumčevog razgovora s bratom, koji je ujedno i svećenik

 Izvor: Profimedia

Prije otprilike mjesec i pol napustio nas je Chadwick Boseman, zvijezda filma 'Crna pantera'. Iako je svoje zdravstveno stanje skrivao od javnosti, saznalo se da mu je dijagnosticiran rak debelog crijeva 2016. godine i to u trećem stadiju, no prešao je u četvrti. Šokirani obožavatelji, prijatelji i kolege se i dalje opraštaju od glumca, a sada je po prvi put u javnosti, za New York Times, progovorio i njegov brat Derrick Boseman, svećenik iz Murfreesboroa, koji je samo dan prije njegove smrti razgovarao s njim. 

''Brate, u četvrtom sam stadiju. Molim te, pusti me van iz ove igre', rekao mi je samo dan prije njegove smrti. Iako sam u prvom trenutku pomislio da me moli za ozdravljenje, kasnije sam shvatio da je htio da mu dam dopuštenje da ode. Upravo sam zato svoju molitvu iz: 'Izliječi ga, Bože', pretvorio u: 'Nekad bude po tvojoj volji'. Sljedećeg dana je preminuo', riječi su koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Povezane vijesti

U nastavku je istaknuo koliko mu je brat značio i kolika mu je bio podrška. 'Primjer je svima onima koji misle da ne mogu uspjeti ako dolaze iz malenog mjesta', rekao je Derrick, koji i sam priznaje da mu je brat bio velika inspiracija i motivacija. 'Uvijek je davao sve od sebe, što bi na kraju bilo uistinu najbolje', iskreno im je rekao. 

'S neizmjernom tugom javljamo da je preminuo Chadwick Boseman', stajalo je na početku priopćenja uz njegovu crno-bijelu fotografiju. Boseman, rodom iz Južne Karoline, umro je u svom domu, a uz njega su bili supruga i obitelj. 

Magazin

Royals